Lage kosten, hoog rendement, gelukkige medewerkers

Over ons

Alex Janssen, Business coach

Ik help mensen in leidinggevende posities als gelijkwaardig sparringpartner met het omgaan met hun grote verantwoordelijkheidsgevoel, zodat zij relaxter dan ooit kunnen managen.

Bij vitaliteit gaat het er om te ‘doen waar je goed in bent’. Maar hoe weet jij waar je goed in bent? Ik help mensen hun persoonlijke competenties (aard en aanleg) en valkuilen in kaart te brengen en koppel die dan aan de vooraf gestelde doelstelling. Dat klinkt heel ‘maakbaar’ , maar het proces moet heel zorgvuldig zijn. Mensen moeten zich veilig voelen. De voorwaarden daarvoor kan ik invullen: ik kan snel een vertrouwensrelatie met iemand opbouwen door me te verplaatsen in zijn of haar leefwereld. Of diegene nu medewerker, leidinggevende, directeur of (startende) ondernemer is.

Jan Boekestijn, Business coach en trainer

Ik vind het uitermate belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen. Dit lukt des te beter wanneer iemand in een geschikte omgeving leeft en werkt. Waar voldoende uitdagingen bestaan die iemand stimuleren te groeien. Helaas is dat niet altijd realiteit. 

Als coach en trainer streef ik naar een maximale fit tussen wat iemand (in potentie) kan en wat iemand moet. Bij een onbalans help ik die herstellen met uitzicht op een gelukkig leven. Ik zie bij anderen snel kwaliteiten en talenten, ook al zijn die nog niet geheel ontwikkeld. Daar ligt mijn passie: mensen trots maken op wie ze zijn en wat ze kunnen. Maar ook in het helpen creëren van een omgeving waarin mensen kunnen excelleren. Waar mensen het beste in elkaar naar boven halen.

Eef Spies, Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid

Als Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid maak ik mij sterk voor een ‘win-win’ situatie voor werkgever én werknemer. Mijn kernwaarden zijn integriteit, transparantie en klantbelang. De definitie van duurzame inzetbaarheid is: optimaal inzetbare werknemers gedurende het hele werkzame leven. Duurzame inzetbaarheid moet vanuit het perspectief van de organisatie én de medewerkers worden gezien: het beoogde doel is dat gezonde, fitte, vitale medewerkers zo goed mogelijk kunnen bijdragen aan een fitte organisatie. Op alle niveaus moet het de ambitie zijn om aan ‘klimaatverbetering’ te werken met een open mind en reagerend op steeds sneller veranderende omstandigheden. Partijen moet in hun eigen en in elkaars belangen investeren.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit vraagt de inzet van werkgever en werknemer; duurzame inzetbaarheid vraagt ook om wederzijds initiatief.i

 

Naast de hierboven genoemde leden kunnen we aan ons gelieerde deskundigen inzetten, zoals arbeidsdeskundigen, en deskundigen op het gebied van arbeidsrecht, arbeidsverzekeringen, casemanagement. Deze experts zetten we in wanneer ze noodzakelijk zijn. Dit is altijd maatwerk.

 

In onze blogs leest u informatie, kennis en ervaringen van Symion leden en anderen.

Deel dit op je favoriete social media!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print